Kebe møbler

KEBE er en teknologisk frontløber, når det gælder formstøbt koldskum. I 40 år har vi skabt enkle og moderne designmøbler ved hjælp af dette unikke og særdeles holdbare materiale. Godt håndværk, kreativ nysgerrighed og mod til at udfordre måden at gøre tingene på er drivkraften bag vores succes.

’Creative Craftsmanship’ betyder to ting for os. For det første giver koldskummet os frie, kreative rammer. Materialet gør det muligt at modellere 360 grader rundt om det enkelte møbel, og derfor kan vi skabe æstetiske, komfortable og funktionelle stole og sofaer, som er elegante fra alle vinkler. For det andet styrer vi selv hele designprocessen. Tegninger, prototyper, 3D-scanninger, 5-aksede fræsninger, produktion af støbeforme og metalstel, bearbejdning af koldskum, tilpasning af betræk og grundige testrunder foregår alt sammen under vores tag. Det kvalitetssikrer vejen fra idé til færdigt design og gør os fleksible i forhold til kundernes ønsker og behov.

Shaped by tradition – designed in Denmark

Vi samarbejder med de bedste danske designere og har egne møbelpolstrere, som mestrer deres traditionsrige håndværk til fulde. Vores kreative tilgang til design kommer til udtryk i flere årlige kollektioner, som både tør lege med det klassiske, det moderne, men også mikse det hele på nytænkende vis. Fra yderste polstring til inderste stel er vi garant for høj kvalitet, og derfor falder vores møbler altid i den designbevidste forbrugers smag.

Dominari Grupé

Dominari blev etableret i 2010, og er inden for en kort periode vokset til en af de førende møbelproducenter i Baltikum og Østeuropa.

For at øge konkurrenceevnen og have fokus på kvalitet og levering har Dominari mere end 20 udenlandske eksperter fra hele Europa ansat i virksomheden.